Villar, amb Michel Platini en una imatge d'arxiu (Reuters)
Villar, amb Michel Platini en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol

La Comissió d'Ètica de la FIFA investiga també Villar i Beckenbauer

Al president de la Federació Espanyola se'l vincula amb presumptes irregularitats en la candidatura conjunta d'Espanya i Portugal per organitzar el Mundial del 2018

Actualitzat

Continuen les investigacions per corrupció a la FIFA. La Comissió d'Ètica del màxim organisme internacional ha desvelat aquest dimecres que està investigant Franz Beckenbauer i Àngel María Villar.

El president de la Federació Espanyola (RFEF), que és de forma accidental el màxim dirigent de la UEFA després de la inhabilitació de Michel Platini, està sent investigat per presumptes irregularitats en la candidatura conjunta d'Espanya i Portugal per organitzar el Mundial del 2018.

Pel que fa a Beckenbauer, que va ser president del Comitè Organitzador del Mundial d'Alemanya del 2006, l'exjugador alemany és sospitós d'haver intervingut en la compra de vots per obtenir l'organització del Mundial al seu país.

A més, la Comissió d'Ètica de la FIFA ha reiterat que les investigacions a Blatter i Platini, suspesos durant 90 dies dels càrrecs de president de la FIFA i de la UEFA respectivament, continuen en curs.

 

Anar al contingut