Bàsquet

La Comissió Antiviolència demana una multa de 4.000 euros per a l'aficionat de la Penya Àlex Molina

La Comissió Antiviolència ha proposat que Àlex Molina, l'aficionat del FIATC Joventut detingut diumenge passat a la pista del CAI de Saragossa, sigui sancionat amb 4.000 euros de multa i la prohibició d'accés a recintes esportius durant un any. L'incident va passar després que Molina va desplegar una estelada a la graderia que la policia li va ordenar retirar.

Actualitzat

La Comissió Antiviolència ha proposat que Àlex Molina, l'aficionat del FIATC Joventut detingut diumenge passat al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, sigui sancionat amb 4.000 euros de multa i la prohibició d'accés a recintes esportius durant un any. El jove va passar la nit a comissaria, i l'endemà el jutge el va deixar en llibertat provisional.

L'incident va passar després que Molina va desplegar una estelada a la graderia durant el partit de la Penya a la pista del CAI Saragossa que la policia li va ordenar retirar al·legant que impedia la visió del joc als assistents al duel. L'òrgan disciplinari ha estimat que Molina va alterar l'ordre a la grada, va insultar altres espectadors i va agredir els agents de l'autoritat.

Per incidents similars entre el públic durant aquest mateix enfrontament de la Lliga Endesa, la Comissió ha proposat una multa de 3.000 euros amb prohibició d'entrada a recintes esportius de 6 mesos a dos aficionats més acusats d'alterar l'ordre a la grada i insultar, i encarar-se amb altres espectadors. Un seguidor de la Penya va enregistrar i penjar a les xarxes les imatges del tens moment al recinte aragonès.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut