Pau Torres contra l'Atlètic Saguntí
Pau Torres contra l'Atlètic Saguntí (Àngel Garreta, CE Europa)
Futbol català

La clàusula de la por impedeix jugar al porter de l'Europa

El porter titular del conjunt escapolat no podrà jugar contra el Badalona Futur per una clàusula del seu contracte amb l'Atlètic Lleida

El CE Europa ha anunciat en un comunicat oficial i a les seves xarxes socials la baixa del seu porter titular, Pau Torres (Capellades, 4 de juny del 1987), per al partit decisiu d'aquest diumenge contra el Badalona Futur.

El club afirma que té una clàusula signada en relació amb el jugador "que penalitza el club si s'enfronta al Badalona Futur aquesta temporada". El porter va arribar amb una cessió de l'Atlètic Lleida, cinquè classificat de la Lliga Elit (sisena categoria), i amb una clàusula signada en el seu contracte que penalitza l'Europa si juga contra el Badalona Futur aquesta temporada

Què és la clàusula de la por?

Un contracte pot impedir que un futbolista concret pugui jugar davant d'un equip determinat i això és el que fa precisament la clàusula de la por, que imposa que els cedits no puguin enfrontar-se al club a què pertanyen. 

El substitut

Torres va arribar cedit a la Vila de Gràcia el 26 de gener passat després de la marxa de Marc Vito al Nara Club del Japó. Ramon Gatell alinearà Joel Ruiz per suplir el porter de Capellades. Ruiz només ha disputat un partit aquesta temporada a Segona Federació. Va deixar la porteria a zero contra el Torrent (1-0). 

El possible acord entre l'Atlètic Lleida i el Badalona Futur 

És un secret a veus, però encara no hi ha res anunciat de forma oficial. La pròxima temporada, el Badalona Futur, que juga a Vic, potser canvia de nom i arriba a Lleida per fusionar-se amb l'Atlètic Lleida, i sembla que per això l'entitat lleidatana va incloure la clàusula. Aquesta situació genera rebuig a les xarxes socials per part de molts aficionats de la categoria. L'entitat s'està jugant l'ascens amb el Lleida Esportiu, l'Hèrcules, el CE Europa i la UE Sant Andreu.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut