Pourier, durant el partit contra el Fenerbache (EFE)
bàsquet

La badada del Madrid que provoca la primera derrota de la temporada a l'Eurolliga

Un error de Campazzo, a pocs segons del final i amb tot de cara, ha donat la victòria al Fenerbahçe

El Madrid de bàsquet ha encaixat a la pista del Fenerbahçe la primera derrota de la temporada a l'Eurolliga per un resultat de 100 a 99. Els blancs han perdut a la pròrroga quan ho tenien tot de cara per culpa d'una badada que ha acabat amb Campazzo regalant la pilota.

Ja en l'últim quart, els turcs han fet una gran remuntada amb un parcial de 28 a 20. Scottie Wilbekin ha enviat el partit a la pròrroga amb un gran triple que posava l'empat a 87 al marcador.

I al final dels temps extra, ha arribat la gran badada blanca. El Madrid tenia la possessió i el marcador a favor amb un 98 a 99. Campazzo ha rebut a la cantonada i ha caigut en la trampa del dos contra un dels turcs. Finalment, l'argentí ha rifat la pilota i ha acabat en mans del jugador del Fenerbahçe Yam Madar, que ha fet la cistella de la victòria.

Els de Chus Mateo tenen igualment el liderat de la competició, amb un balanç de 10 victòries i una derrota.