Jordi Alba i Jessica Vall, escollits millors esportistes catalans del 2018 (EFE)
Esports

Jordi Alba i Jessica Vall rebran els premis als millors esportistes catalans del 2018

La gala organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari "Sport" se celebrarà a les 20.00 hores al CaixaForum de Barcelona, en directe per Esport3

Actualitzat

El futbolista del FC Barcelona Jordi Alba i la nedadora del CN Sant Andreu Jessica Vall rebran aquest dimarts el premi que els acredita com a millors esportistes catalans del 2018 en la gala organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari "Sport". Alba i Vall seran els principals protagonistes de la 22a Festa de l'Esport Català, que se celebrarà a les 20.00 hores al CaixaForum de Barcelona, en directe per Esport3, i on es repartiran set premis més.

El de millor entrenador de l'any recaurà en el tècnic de l'Espanyol, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", i el de llegenda serà per a l'exjugador del Barça Lassa de bàsquet Juan Carlos Navarro. Manel Balastegui (rem) i Clàudia Sabata (curses de muntanya) seran distingits com els esportistes amb més projecció, i el Club de Patinatge Artístic Olot, com la millor entitat esportiva.

El premi a l'esperit esportiu serà per a Mari Pau Corominas (natació) i el que reconeix la gestió federativa, per a la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals. Com ja és habitual, la Festa de l'Esport Català tindrà un record per als clubs que el 2018 s'han convertit en centenaris: el CN Reus Ploms, el CE Ivars d'Urgell, el Barbens CF, el Vilafant CF, l'Organyà CF, el CF Llers, el CF Juneda i el Pontenc CE.

La Festa de l'Esport Català premia des de fa 22 anys els millors esportistes i clubs de casa nostra. Aquesta edició serà presentada pel periodista de TV3 Bernat Soler.

 

Anar al contingut