Kuss es corona a La Vuelta amb domini històric del Jumbo-Visma
Kuss, Vingegaard i Roglic al podi de la Vuelta (Reuters)
Ciclisme

Kuss es corona a la Vuelta amb domini històric del Jumbo-Visma

Kuss, Vingegaard i Roglic comparteixen podi i s'enduen les tres grans curses de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Punt final a la Vuelta amb una etapa de pur tràmit a Madrid, amb tot ja decidit. El nord-americà resident a Andorra Sepp Kuss, del Jumbo-Visma, ha estat el vencedor d'aquesta 78a edició de la ronda espanyola i ha pujat al lloc més alt d'un podi on també hi eren els seus companys d'equip Jonas Vingegaard -campió del Tour- i Primoz Roglic -campió de l'últim Giro.

És la primera vegada a la història que tres ciclistes de la mateixa formació s'emporten la victòria en les tres grans curses de la temporada. En la 21a i última etapa aquest diumenge, el triomf ha estat per a l'australià Kaden Groves, que ha guanyat a l'esprint, seguit de l'italià Filippo Ganna i de l'alemany Nico Denz.

El triomf de Sepp Kuss no ha deixat de ser sorprenent, tot i que molt merescut. Va donar-ho tot per als seus companys Vingegaard i Roglic perquè es coronessin al Tour i al Giro, i ara ha estat el seu torn.

Kuss ha vestit el mallot vermell de líder durant 13 etapes, des que ho va fer per primer cop a la 8a jornada al Xorret del Catí.

Una Vuelta que va començar a Barcelona amb una crono per equips i tempesta, que va modificar l'inici de la prova. El final de la Vuelta ha estat més plàcid.

 

 

ARXIVAT A:
La Vuelta
Anar al contingut