Barça

Koeman: "Ningú m'ha dit res, però tinc orelles i ulls"

El tècnic diu ningú del club li ha comunicat res al respecte, si bé ha donat a entendre que la seva relació amb el president Laporta és inexistent i que es veu més fora que dins del club

Xavi BertranActualitzat

Hi havia molta expectació per sentir la roda de premsa d'aquest divendres de Ronald Koeman, després de la derrota del Barça al camp del Benfica a la Champions. I no ha decebut; Koeman, visiblement afectat, ha començat amb un clar retret cap a la premsa utilitzant una frase del seu col·lega Van Gaal:

Tal com s'esperava, la compareixença ha estat centrada gairebé exclusivament en el futur de Koeman i, pràcticament no s'ha parlat del partit de Lliga de demà al Wanda Metropolitano contra l'Atlètic de Madrid:

"Em quedo, encara, sí. Ningú m'ha dit res. M'he assabentat que el president ha estat aquest matí aquí, però no l'he vist. Estava preparant el partit de demà i després teníem l'entrenament. Però tinc orelles i ulls i sé que es filtren moltes coses. Segurament hi haurà alguna cosa de les que es diuen, però repeteixo que a mi no m'han dit res."

Preguntat sobre com és la seva relació actual amb el president Joan Laporta, el tècnic ha dit: "No contestaré a aquesta pregunta." I sobre si considera si al club li han faltat al respecte: "Crec que no fa falta contestar a aquesta pregunta."

Referent al seu estat anímic arran de la situació que viu al Barça, Koeman ha dit: "Podria estar millor". I també:

"Jo no soc el més important, sinó que l'equip tregui demà un bon resultat. Estic aquí per amor al club, vaig venir en una situació molt complicada i ara ho sembla encara més. El més important són els jugadors i aconseguir demà un bon resultat. Estic tip de defensar-me. Jo he assumit canvis que ha fet el club."

L'entrenador del Barça continua pensant que l'equip millorarà quan recuperi els jugadors atacants que estan lesionats i l'equip demostri més efectivitat en els metres finals. Sobre la visita d'aquest dissabte (21.00) al Wanda Metropolitano, Koeman ha explicat:

"L'Atlètic de Madrid és un equip molt competitiu, dificilíssim de crear-li ocasions. És un equip que et dóna la pilota i que es defensa molt bé a la seva àrea. Hem d'intentar estar bé en l'última passada per disposar d'oportunitats. Segur que no tindrem tantes oportunitats com contra el Benfica, però si en tenim tres o quatre hem de marcar."

La visita a l'estadi "colchonero" podria ser l'últim partit com a tècnic del Barça de Ronald Koeman, que ja es veu més fora que dins del club.

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut