Bàsquet

Kobe Bryant va predir que la samarreta d'en Pau estaria al costat de la seva

En el vídeo de reconeixement de diversos exjugadors del Lakers hi apareix Kobe Bryant amb unes paraules en què va predir el que passaria

Actualitzat

Pau Gasol s'ha convertit en una de les glòries eternes dels Lakers. La retirada de la samarreta ha tingut lloc a la mitja part del partit entre els Lakers i els Grizzlies, l'equip precisament en què va debutar l'any 2001 a l'NBA.

Ha estat una cerimònia molt emotiva i històrica. Des d'ara, les samarretes de Gasol i Kobe Bryant tornen a estar juntes. Precisament, les paraules premonitòries de Kobe Bryant s'han inclòs en el vídeo de reconeixement de diverses estrelles de totes les èpoques dels Lakers.

Kobe va dir en el seu dia:

"Quan es retiri, li posaran la samarreta al sostre al costat de la meva. La realitat és que no hauríem guanyat dos campionats sense en Pau. Ho sabem. Tothom ho sap. Espero el dia en què faci el seu parlament al mig de la pista davant dels aficionats que li han donat suport tots aquests anys. Serà una gran nit."

També Phil Jackson, qui va ser entrenador de Los Angeles Lakers (1999-2011) durant l'època de Pau Gasol, hi apareix dient:

"Recordo el primer partit que vam jugar a Washington. En un temps mort, en Kobe va venir a la banqueta i va dir: "Tenim un jugador gran que pot córrer. Agafa la pilota i juga amb nosaltres."
 

Magic Johnson, rendit al de Sant Boi

Qui va ser l'iniciador del 'showtime' de l'equip californià i jugador del 1997 al 1991, ha volgut també tenir unes paraules cap al de Sant Boi:

"Vam guanyar dos campionats consecutius. Tu eres la clau d'aquell equip. Moltes felicitats a tu i a la teva família i que Déu et continuï beneint."

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut