Kilian Jornet vola pels 17 llacs de Mandalen (@kilianjornet)

Kilian Jornet s'imposa en la seva última aventura pels 17 llacs de Mandalen

El ceretà ha estat el més ràpid en una cursa que valora pels seus "paisatges salvatges, tècnics i fantàstics"
Redacció Esport3 Actualitzat

Kilian Jornet s'ha posat el primer dorsal de la temporada i ho ha fet per guanyar una cursa que té ben a prop, la Moon Valley Run Festival, de Noruega. És una cursa de 55 quilòmetres que connecta 17 llacs que nodreixen la vall de la Lluna, Måndalen. Una vall envoltada de muntanyes escarpades i fiords i acompanyada de profunds boscos i glaceres que acaben el seu camí en aquests 17 llacs.

En aquest vídeo, l'atleta ceretà ens ensenya una part del recorregut i les sensacions que ha anat tenint en aquesta cursa tan emblemàtica a Noruega:

"Avui m'he posat un dorsal per primer cop aquest any. No he anat gaire lluny, però ha estat una cursa fantàstica. Paisatges salvatges, tècnics i fantàstics al @moonvalleyrunfestival. El concepte és molt interessant: enllaçar els 17 llacs que proporcionen aigua a Måndalen. Això vol dir que de vegades es creua o fins i tot segueix un sender, però la majoria és fora pista passant per les carenes i creuant sota cims per anar d'un llac a un altre. La cursa no està marcada, per la qual cosa heu de portar un telèfon i un GPS, així que he aprofitat per gravar alguns dels recorreguts de la cursa perquè pugueu gaudir de les vistes i rutes."

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut