Kilian Jornet
Kilian Jornet ha atrapat Joe Grant després que li han subjectat l'espatlla (Salomon Running)
Muntanya

Kilian Jornet guanya la Hardrock 100 amb una espatlla dislocada i després de córrer 140 quilòmetres amb el braç lligat

El corredor català s'adjudica per quarta vegada seguida una de les curses de muntanya més dures del món, amb un temps de 24 hores i mitja.

Actualitzat

Kilian Jornet ha tornat a protagonitzar una gesta impensable aquest dissabte en la Hardrock 100, a les Rocalloses de Colorado (EUA). El corredor català ha guanyat amb l'espatlla esquerra dislocada, un fet que ha deixat tots els presents astorats i ha inundat les xarxes socials de missatges d'admiració.

L'atleta català ha tingut una caiguda en el descens del Handies Peak, un dels diversos cims que cal superar en aquesta prova, que té un circuit tancat de 100 milles (uns 161 quilòmetres). En aquests moments, l'atleta català ocupava el primer llloc de la cursa, que ha perdut en favor de Joe Grant en arribar al següent control.

En aquest punt ha rebut assitència mèdica i li han posat un cabestrell per subjectar-li l'articulació. Amb això n'ha tingut prou per tornar a córrer darrere de Grant. L'ha atrapat al voltant de la milla 80, i ha recuperat el lideratge fins al final.

En total, ha corregut gairebé 140 quilòmetres amb la lesió, i ha acabat amb un temps de 24 hores 32 minuts i 22 segons, 20 minuts més ràpid que el segon, Sam Foote. Grant, finalment, ha estat tercer. És el seu quart triomf seguit en aquesta cursa de muntanya, considerada una de les més dures del món, i de la qual també posseeix el rècord, de 22.41.33, establert el 2014.

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut