KC Rivers celebra un dels seus triples (EFE)

KC Rivers s'exhibeix amb els seus triples en el triomf del Reial Madrid davant l'Anadolu Efes (80-71)

El Reial Madrid s'ha apuntat el primer triomf en la sèrie de quarts de final de l'Eurolliga que l'enfronta amb l'Anadolu Efes, amb dos secundaris com Gustavo Ayón i KC Rivers com a grans protagonistes

El Reial Madrid ha derrotat l'Anadolu Efes en el partit que obria aquest duel de quarts de final de l'Eurolliga (80-71). Els madridistes han arribat a perdre d'11 punts en el segon quart. Dos triples, un de Sergio Llull (6 punts, 7 assistències) i un altre de Rudy Fernández (10 punts), han despertat una mica els blancs, tot i que Dario Saric (13 punts, 5 rebots) ha permès als turcs arribar guanyant al descans 35 a 43. En el tercer quart, els jugadors de Pablo Laso han capgirat el marcador.

Primer, amb un parcial d'11 a 2 culminat amb un triple de Rudy i una espectacular esmaixada d'un Gustavo Ayón (14 punts, 10 rebots, 4 recuperacions), que ha fet un bon partit. Felipe Reyes (12 punts, 4 rebots) tornava bojos els seus defensors fent una mica de tot, mentre que un gran KC Rivers (21 punts, 6 de 7 en triples) exercia de franctirador. A l'últim quart, la reacció visitant s'ha vist tallada primer per una tècnica a Saric quan protestava per una personal a favor que no li han xiulat i després per una nova exhibició d'un Reyes omnipresent en tots els aspectes del joc.