Josep Lluís Núñez en una imatge d'arxiu

Josep Lluís Núñez, expresident del FC Barcelona, també apareix en els "papers de Panamà"

El constructor i expresident del Barça hauria creat, segons els mitjans que tenen accés als documents filtrats, dues societats a les illes Verges el 1999
Actualitzat

L'expresident del FC Barcelona, Josep Lluís Núñez, i el seu fill Josep Lluís Núñez i Navarro, que va ser vicepresident del club, també apareixerien a la llista de persones implicades en el cas dels "papers de Panamà", segons han informat aquest divendres La Sexta i "El Confidencial", dos mitjans amb accés a la filtració de documents.

Segons aquests mitjans, els Núñez haurien obert dues societats a les illes Verges el febrer de l'any 1999, en el tram final del mandat del constructor com a president blaugrana. Aquell mateix any va sortir a la llum el cas Hisenda, pel qual Núñez i el seu fill van ser condemnats a presó. Les dues societats, vinculades a Suïssa, es van liquidar a finals del 2004.

El bufet Martell Abogados, representant de la família, ha manifestat a "El Confidencial" que "l'estructura societària internacional que el Grup va tenir en el passat, extingida avui dia, va quedar al corrent de les seves obligacions formals i materials amb la hisenda pública espanyola.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut