La policia federal suïssa ha escorcollat la seu de la UEFA a Nyon (Reuters)
Futbol

La policia federal suïssa escorcolla la seu de la UEFA a Nyon en relació amb els "papers de Panamà"

La policia federal suïssa s'ha presentat amb una ordre judicial per obtenir els contractes entre l'entitat que regeix el futbol europeu i l'empresa equatoriana Teleamazonas, segons ha confirmat en un comunicat la mateixa organització

Actualitzat

La policia federal suïssa ha escorcollat aquest dimecres les oficines de la seu de la UEFA a Nyon, per ordre judicial, buscant documents que puguin relacionar el màxim organisme del futbol europeu amb la trama de blanqueig de diners dels "papers de Panamà".

Segons ha reconegut en un comunicat a l'agència AFP, la UEFA afirma "que ha rebut la visita de la policia federal suïssa, que actuava en virtut d'una ordre, i ha demanat veure els contractes entre la UEFA i Cross Trading / Teleamazonas. Naturalment, la UEFA ha lliurat a la policia federal tots els documents que tenia i hi cooperarà plenament".

L'actual president de la FIFA i exsecretari general de la UEFA, Gianni Infantino, apareix citat en els "papers de Panamà" en un contracte en què ell, com a director jurídic de la UEFA, va concedir els drets de transmissió de la Lliga de Campions a la companyia Full Play, sospitosa de pràctiques corruptes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut