El Nantes ha confirmat la tràgica notícia
FUTBOL

Jornada negra al futbol francès: mor apunyalat un aficionat del Nantes

Els fets van passar a la prèvia del partit entre el Niça i el Nantes, on un aficionat va ser apunyalat. Hores després, el club va confirmar la tràgica notícia

Redacció Esport3Actualitzat

Nou trasbals al futbol francès, que torna a ser un dels protagonistes negatius de la jornada de cap de setmana i aquest cop es salda amb una víctima mortal.

Hores abans del duel que enfrontava al Nantes i el Niça, que es van emportar els locals per 1-0, un aficionat del Nantes va ser apunyalat amb un ganivet a mans de, presumptament, un conductor de vehicles VTC.

"Poc abans de les vuit del vespre, diversos vehicles VTC que transportaven aficionats del Niça van ser atacats per seguidors del FC Nantes mentre anaven a l'estadi de Beaujoire", explicava el fiscal de Nantes. "Durant aquests fets, en circumstàncies encara per determinar, un home de 31 anys es va desplomar i va morir a l'acte tot i la ràpida intervenció dels serveis d'emergència", concloïa.

D'acord amb les últimes informacions de la Fiscalia, "la víctima té una ferida a l'esquena, que podria correspondre a una arma de fulla".

Hores després del partit, el Nantes confirmava la tràgica notícia.

El duel entre el Nantes i el Niça es va disputar en estranyes circumstàncies després de coneixe's els fets. L'entrenador del Nantes, Jocelyn Gourvennec, explicava el trasbals que havia significat la notícia per al vestidor.

"Em vaig assabentar després del partit que un seguidor de la Brigada del Loira havia estat colpejat i apunyalat. Va ser un context una mica especial. No em puc imaginar com pots anar a veure un partit de futbol, de vegades amb la teva família, i estar entre la vida i la mort. És inconcebible.

No sé què va passar, no tenim cap detall, però els jugadors n'han parlat molt al vestidor, s'han emocionat molt i, evidentment, pregarem per ell."

Per desgràcia no és la primera vegada que la violència ha agafat protagonisme a França fora dels terrenys de joc. La setmana passada, dos aficionats de l'Stade Brestois van acabar ferits lleus després que el bus amb què eren transportats fos atacat a cops de pedra quan marxaven de l'estadi del Montpeller. A més, la policia hi va haver d'intervenir amb gasos lacrimògens i cops per evitar conflictes seriosos entre els aficionats del Brest i del Montpeller.

A més, cal no oblidar els greus incidents del mes d'octubre passat, quan l'autobús de l'Olympique de Lió va ser atacat pels radicals de l'Olympique de Marsella a la seva arribada al Vélodrome, i el tècnic italià Fabio Grosso va necessitar 13 punts de sutura.

Anar al contingut