Futbol

Jordi Masip: "Per mi, ara mateix Ter Stegen és el millor, és el més complet"

Jordi Masip va arribar la temporada passada al Valladolid procedent del Barça. Una experiència d'èxit per ell, després d'aconseguir l'ascens a Primera.

Actualitzat

Jordi Masip va arribar la temporada passada al Valladolid procedent del Barça. Una experiència per ell amb èxit, després d'aconseguir l'ascens a Primera.

"Vaig arribar per aconseguir un objectiu molt clar, que era l'ascens a Primera Divisió, i el primer any que ho vam intentar ho vam assolir. Acabem d'arribar a Primera després de quatre anys de no ser-hi i ara l'objectiu més clar és la permanència".

Va conviure al vestidor amb Ter Stegen, i com a porter, li té admiració al jugador blaugrana:

"Per mi, ara mateix és el millor, és el més complet. Domina totes les facetes del joc i té marge de millora. És molt jove i està en el club adequat".

Masip té clar, de cara al duel contra el FC Barcelona, per on passen les esperances del seu equip de treure un resultat positiu:

"Primer, fer un partit perfecte. Sobretot a nivell defensiu. Tenir les línies molt juntetes, que no trobin espais, que no estiguin còmodes. Que hi estiguem a sobre i que no trobin el Leo. "

Pel seu passat blaugrana, Jordi Masip ha estat aquesta setmana protagonista en els mitjans i aquest dissabte ho serà a la gespa del José Zorrilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut