Jordi Fernández, segon per la dreta, es fotografia amb els seus jugadors amb la medalla al pit
Jordi Fernández, segon per la dreta, es fotografia amb els seus jugadors amb la medalla al pit (@CanBball)
Bàsquet

El badaloní Jordi Fernández condueix el Canadà a la seva primera medalla en un Mundial

Derrota els Estats Units en la pròrroga (118-127) i aconsegueix el bronze. L'equip del badaloní s'ha refet d'un triplàs que havia portat el partit al temps extra

Xevi BardoletActualitzat

Jordi Fernández (Badalona, 1982) tornarà cap a Sacramento --on exerceix d'assistent dels Kings-- amb una medalla de bronze en un Mundial. Un pas més cap a la seva progressiva carrera com a entrenador, i que el podria portar aviat a ser un tècnic NBA.

L'equip canadenc s'ha refet de la derrota en les semifinals contra Sèrbia i ha jugat millor en el partit pel bronze contra els Estats Units (118-127). L'equip de Steve Kerr, amb tres baixes de pes, ha estat molt inestable i només un triple miraculós de Mikal Bridges, que ha portat el partit a la pròrroga, els ha donat una mica de vida. Després s'han ensorrat.

El bocamoll Dillon Brooks ha estat increïble amb 39 punts, i Shai Gilgeous-Alexander n'ha anotat 32 en un partit mol ofensiu. RJ Barret també ha destacat, consolidant un triangle ofensiu que pot portar als canadencs -pendents també del què decideixi Jamal Murray- a cotes molt altes als Jocs de París. I amb un badaloní, que ja ha estat candidat a ocupar diverses banquetes NBA, com a director d'orquestra.

Així ha estat la serena celebració de Fernández i els seus sobre el parquet: 

Anar al contingut