Espanyol

Jonathan Calleri i Facundo Ferreyra s'entrenen al marge però podrien estar a punt per al Vila-real

El nou tècnic blanc-i-blau, Pablo Machín, podria recuperar efectius a la davantera de cara al seu debut al RCDE Stadium contra el Vila-real el diumenge 20 d'octubre

Actualitzat

El nou Espanyol de Pablo Machín continua sumant hores per agafar les idees del nou tècnic i traslladar-les en els terrenys de joc per sortir de la zona perillosa com més aviat millor. El nou entrenador blanc-i-blau ha dirigit el seu tercer entrenament en només dos dies, després de la doble sessió que va programar en el primer dia a la banqueta.

El pròxim compromís de l'Espanyol no serà fins al diumenge 20 d'octubre a les 16.00 quan rebrà el Vila-real al RCDE Stadium en partit de Lliga. El tècnic sorià, però, no vol escatimar en hores de treball tot i disposar d'un marge de deu dies.

Tots els efectius blanc-i-blaus s'han posat a les ordres de Pablo Machín a excepció de Jonathan Calleri i Facundo Ferreyra que s'han entrenat al marge per acabar de superar els problemes físics que arrosseguen. Això sí, tots dos podrien estar a punt de cara al duel contra el conjunt castellonenc fet que permetria al nou entrenador de l'Espanyol recuperar efectius a la davantera.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut