Jon Rahm es convertirà en l'esportista espanyol més ben pagat de la història (EFE)
GOLF

Jon Rahm signarà el contracte més suculent de la història de l'esport a Espanya

Serà el tercer esportista més ben pagat de la història, només superat per Messi i Cristiano Ronaldo

Redacció Esport3Actualitzat

Jon Rahm ha acabat sucumbint als petrodòlars. El golfista biscaí de 29 anys farà el salt al circuit LIV, de propietat saudita, amb un contracte de 550 milions d'euros per als pròxims quatre anys. Rahm seguirà el camí d'altres golfistes com Phil Mickelson i Dustin Johnson, i es convertirà en l'esportista espanyol més ben pagat de la història.


Com ja ha passat en altres disciplines com el futbol, l'Aràbia Saudita està fitxant els millors golfistes del planeta a cop de talonari. Fins ara jugaven al circuit nord-americà, el PGA Tour, però a poc a poc molts estan emigrant a la nova Superlliga.

Es poden comptar amb els dits d'una mà els que no han claudicat als cants de sirena que arriben des de l'Orient Mitjà. Tiger Woods i Rory McIlroy són dos dels golfistes que han rebutjat ofertes astronòmiques per canviar de circuit.

Rahm, exnúmero 1 del món i ara número 3, deixarà de jugar al circuit de la PGA per fer-ho a l'anomenada LIV Golf, una Lliga mundial patrocinada per un fons d'inversió de l'Aràbia Saudita. Serà el tercer esportista més ben pagat de la història, només superat per Messi i Cristiano Ronaldo.

  1. Messi: 674 M$ (4 anys)
  2. Cristiano Ronaldo: 536 M$ (2,5 anys)
  3. Jon Rahm: 520 M$ (6 anys)
  4. Mahomes: 503 M$ (10 anys)
  5. Benzema: 428 M$ (2 anys)
Anar al contingut