Tercera victòria seguida a casa en l'ACB (acb Photo / D. Grau)
BÀSQUET

Joventut i Barça es fan forts a casa

La Penya se sent forta a l'Olímpic i es desfà del Baskonia (77-72). Amb 20 punts i un 9 de 10 en tirs de camp, Jokubaitis acaba amb la resistència del Granada (80-69)

Redacció Esport3Actualitzat

 

  • Primera part esperançadora. L'estranger descartat ha estat Deshawn Thomas, mentre que el Baskonia d'Ivanovic ha jugat sense el canoner Marcus Howard. La Penya ha igualat el duel físic en la primera part i només li ha faltat encert triplista – 2 de 14- per marxar al descans amb avantatge. 37 a 38.
  • Arriben els triples. Elèctric tercer període de la Penya davant d'un Baskonia que no trobava ritme. I, ara sí, han arribat els triples. Amb un 5 de 6 en aquest parcial, l'Olímpic agafava molta temperatura.

 

  • Millor final verd-i-negre. Amb les zones absolutament tancades, els dos equips es jugaven el partit des del triple. Costello i Moneke -17 punts i 8 rebots- han permès als vitorians igualar el matx. Però en el tram final, Feliz, Ribas i Andrews -el millor amb 20 punts- han fet bons atacs per decantar el matx.

 

Una màquina d'anotar anomenada Jokubaitis

  • Versió grisa, però efectiva. Els de Roger Grimau, nefastos en els tirs lliures, han tingut més dificultats de les previstes davant d'un molt bon Granada (80-69). El conjunt andalús, que ha arribat a posar-se al davant a la segona meitat, ha disposat de bones oportunitats per complicari la vida al Barça a l'últim període, però el talent ofensiu blaugrana ha acabat marcant la diferència.
Jokubaitis, absolutament imparable avui (acb Photo / S. Gordon)
  • A falta de Laprovittola, pas endavant de Jokubaitis. Amb l'argentí descansant, el base lituà del Barça ha estat qui ha marcat el ritme ofensiu del conjunt blaugrana, especialment en l'últim període. El base lituà, amb 20 punts i amb un 9 de 10 en tirs de camp, ha estat el jugador determinant en l'últim quart. El Barça de Grimau continua imbatut al Palau.
ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut