Joao Félix, celebrant un dels gols (EFE)
Joao Félix, celebrant un dels gols (EFE)
Barça

Joao Félix respon al dard de Griezmann

Joao Félix ha respost als comentaris d'Antoine Griezmann i Saúl Ñíguez sobre el seu rendiment a l'Atlètic de Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

El partit de Lliga entre el Barça i l'Atlètic de Madrid de diumenge s'està començant a escalfar, i hi ha dos jugadors que estan sent els protagonistes els dies previs. Es tracta de Joao Félix i Antoine Griezmann, que han lluït el 7 de l'Atlètic i han passat pel Barça. El portuguès, cedit actualment a l'equip culer, va afirmar que no està gens "d'acord" amb les últimes paraules del Petit Príncep.

Dijous passat, Griezmann va dir que Joao Félix "potser es va cansar" de jugar a l'equip de Diego Pablo Simeone.

Joao Félix, en ser preguntat per aquestes paraules, ha negat rotundament el que havia dit el francès.

"Bé, d'acord no. Ell té la seva opinió i no ho comentaré."


Davant la brevetat de la seva resposta, la periodista va insistir a abordar el seu passat blanc-i-vermell, una etapa de la qual el portuguès no guarda un gran record, tot i seguir vinculat a l'Atlètic. A més de per les paraules de Griezmann, també se li ha preguntat per unes altres de Saúl Ñíguez, en què comentava que hi havia coses que es podien haver fet millor els últims anys.

"És obvi. Hi ha coses que es podien fer millor. Tant jo com tots. Hi ha coses que no han anat bé. No és culpa només d'un, però de diversos sí."

 

Aquest diumenge s'enfrontarà per primera vegada a la seva carrera a l'Atlètic i al davant hi tindrà Griezmann, que està en el seu millor moment amb el conjunt blanc-i-vermell.

Més llenya al foc

Durant la prèvia del partit, Joao Félix ha fet més declaracions que han escalfat els ànims de la parròquia "colchonera". El portuguès no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de valorar el joc d'un i altre equip.

"Prefereix l'estil del Barça al de l'Atlètic de Madrid, jo i tots els futbolistes. També els de l'Atlètic de Madrid preferirien jugar més temps en atac, si no responen això estan mentint."

Joao Félix també ha reconegut que ha complert un somni jugant al Barça i no ha volgut aclarir si celebrarà un hipotètic gol contra l'equip que manté els seus drets.

Anar al contingut