Joao Félix ha pres part de l'entrenament (FCB)
BARÇA

Joao Félix podria reaparèixer a Nàpols

El portuguès ha fet part de l'entrenament amb la resta de companys i podria viatjar a Itàlia

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi podria comptar amb un reforç inesperat de cara a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Joao Félix ha fet una part de l'entrenament d'aquest dilluns amb la resta de companys i podria viatjar amb ells cap a Nàpols.

El portuguès es va lesionar el 30 de gener, precisament en un entrenament, i es va fer un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret. El Barça no va especificar el temps de baixa, però tot apunta a unes quatre setmanes. Un termini, doncs, que l'atacant blaugrana podria escurçar si es confirma la seva reaparició contra el conjunt italià.

No serà fins dimarts al matí, quan Xavi doni la llista de convocats, que sortirem de dubtes. Sigui com sigui, tot fa pensar que, si juga, ho farà només una estona, després de tants dies d'inactivitat.

Caldrà veure si a la convocatòria hi és o no Sergi Roberto, que fa dies que arrossega molèsties al tendó d'Aquil.les. El Barça viatjarà dimarts, i a la tarda entrenarà a l'escenari del partit: l'estadi Diego Armando Maradona.

L'estadi del Nàpols, amb el Vesubi de fons
Anar al contingut