Joao Félix s'ha alliberat amb un gran gol (EFE)
Barça

Joao Félix, alliberat: "La celebració ha estat un alleujament per tot el que vaig viure a l'estiu"

El portuguès ha assegurat que no tenia res preparat si marcava contra l'Atlètic, tot i que ha confessat que amb la celebració s'ha alliberat de tot el patiment viscut l'estiu passat

Redacció Esport3Actualitzat

Joao Félix ha estat el protagonista del partit contra l'Atlètic de Madrid amb un gol espectacular:

Durant la setmana prèvia al matx, el portuguès ha estat al focus de la polèmica, tot i que ell ha intentat mantenir-se'n al marge:

"Ha estat una setmana més. Cada setmana es parla de mi, bé o malament. No faig cas del que diuen de mi i faig la meva feina. Això és fruit de l'ajuda dels meus companys i del club. Els estic molt agraït a tots."

Malgrat el suport dels seus companys, Félix ha evidenciat un cop més el mal tràngol que va viure durant el passat mercat de fitxatges, en una sentida celebració que ha comentat en el postpartit:

"Ha estat una cosa espontània en calent durant el partit. Ha estat un alliberament per tot el que he viscut, sobretot l'últim estiu. Les persones que tinc més a prop saben el que ha estat."

Sobre la relació amb els seus excompanys, Félix ha afirmat que s'hi porta bé i que no hi té res en contra, ben al contrari:

"He passat més temps amb ells que amb la meva família. Els estimo molt."

Recupera el resum de la victòria del Barça:

Anar al contingut