Fórmula 1

Jean Todt deixa la direcció esportiva de Ferrari i Ross Brawn fitxa finalment per Honda

La pretemporada de la Fórmula 1 es posa en marxa aquest dimarts a Montmeló, on els diferents equips realitzaran els primers tests de proves de cara l'any que ve. Mentrestant, els pilots oficials estan de vacances, s'ultimen fitxatges i les escuderies tanquen organigrames. Dues de les novetats més importants, a l'espera del que faci Fernando Alonso són que Jean Todt deixa la direcció esportiva de Ferrari i que el qui va ser el seu segon, Ross Brawn, ha signat finalment de nou director d'Honda després d'un any sabàtic.

Actualitzat

Jean Todt, l'home que va capgirar Ferrari, que li va donar títols i que va retornar l'escuderia italiana al més alt de la Fórmula 1 ha decidit posar punt final a la seva relació amb l'equip del cavall rampant. Todt deixarà la direcció esportiva de les bales vermelles a partir de l'1 de gener del 2008. El seu lloc l'ocuparà Stefano Domenicali.

L'altra gran novetat és que, finalment, Ross Brawn torna a l'activitat. El que va ser segon de Todt a Ferrari i que va acompanyar Schumacher al llarg de tots els seus campionats -tant a Benetton com a l'equip italià- es farà càrrec de la direcció d'Honda. Brawn, que ha estat un any apartat de la Fórmula 1, dirigirà per primer cop en la seva carrera un equip de la Fórmula 1. Fins l'any passat, sempre havia estat cap d'estratègia. A l'anglès li espera molta feina, ja que el monoplaça de l'any que ve encara s'ha de dissenyar i cal tenir en compte que, enguany, la marca japonesa ha estat una de les decepcions del pàdoc. Ahir mateix era un dels seus pilots, Jenson Button, qui carregava contra el seu propi vehicle per la falta de competitivitat.

Aquest dimarts, Honda començarà a caminar de cara el futur a Montmeló, juntament amb la resta d'equips. Per dimarts destaca la participació de l'excampió Michael Schumacher com a pilot provador de Ferrari.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut