Espanyol

Javi Márquez recau i es queda fora de la convocatòria contra l'Hèrcules

Javi Márquez i David Garcia són baixa per lesió per al partit d'aquest diumenge, que l'Espanyol disputarà al camp de l'Hèrcules. El migcampista blanc-i-blau es va fer mal ara fa sis jornades en partit de Lliga contra la Reial Societat i des d'aleshores arrossega molèsties al turmell esquerre que no el deixen rendir al cent per cent. La novetat a la llista de convocats és el migcampista del filial Isaías. Tot i les nombroses baixes per lesió, Mauricio Pochettino ha refusat el paper de víctima i assegura que aquest partit és una bona oportunitat per tallar la mala ratxa de resultats.

Actualitzat
Mauricio Pochettino ha assegurat que mai justificarà els resultats esportius per la gran quantitat de lesions que està patint l'equip blanc-i-blau, i ha alertat de la intensitat i l'agressivitat de l'Hèrcules al seu estadi. "No és la meva línia anar de víctima per les lesions, són situacions que passen en el futbol. Anirem amb tota la il·lusió per treure els tres punts davant un rival que ha recobrat la confiança perduda, serà un equip que sortirà amb molta agressivitat i intensitat", ha reconegut l'entrenador de l'Espanyol.

Les absències de peces clau de la plantilla no són excusa per a Pochettino: "Mai justificaré els resultats esportius amb les lesions, però és una realitat palpable. Anirem a guanyar el partit, a buscar un resultat positiu. Volem tallar la mala ratxa fora de casa com més aviat millor i aquest partit és una bona oportunitat per fer-ho".

El tècnic blanc-i-blau també ha apuntat que la baixa d'última hora de Javi Márquez, que no acaba de fer net d'unes molèsties al turmell esquerre, deixa l'Espanyol sense un jugador important per les seves característiques especials. "És un futbolista d'un perfil molt determinat però la filosofia serà la mateixa. La lesió és un tema que ens preocupa i volem solucionar-lo ràpid", ha subratllat. Amb les baixes obligades de Javi Márquez i David Garcia per lesió, el jove migcampista del filial Isaías és la gran novetat de la llista de convocats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut