Fredrik Aursnes i Rafa Silva es lamenten de l'empat contra el Farense
Fredrik Aursnes i Rafa Silva es lamenten de l'empat contra el Farense (EFE)
futbol

Ira a la graderia, pluja d'objectes i una "peineta": la crisi al Benfica s'aguditza

El tècnic alemany Roger Schmidt verbalitza que si ell és el "problema", marxarà

Redacció Esport3Actualitzat

La nefasta fase de grups de la Champions que ha protagonitzat el Benfica, ja eliminat del millor torneig continental, va evidenciar que alguna cosa no funcionava al "glorioso" portuguès. Aquest divendres el club que presideix l'exjugador Rui Costa ha explotat a l'Estádio Da Luz durant el partit que enfrontava els vermells contra el modest Farense, setè de la Lliga lusitana.

Un doble canvi al minut 64 amb el resultat en contra de 0-1, Musa i Guedes al camp en el lloc de Tengstedt i Neves, ha desfermat la ira de la graderia. Poques vegades s'ha vist una afició llançant objectes sobre la banqueta dels seus, la forma menys civilitzada però més efectiva de mostrar el seu descontentament amb el tècnic Roger Schmidt.

Al final del partit, tancat amb un empat a un que assegura que el Benfica seguirà  darrere del veí Sporting una setmana més, l'entrenador alemany ha reconegut que si ell és el "problema", marxarà. Però abans, s'ha servit de la ironia per demanar als aficionats més hostils que el pròxim dia "es quedin a casa i que només tornin el dia que siguin campions".

Schmidt, aquest divendres a Da Luz

Per si l'ambient no estès prou escalfat, el davanter brasiler Arthur Cabral s'ha permès abandonar Da Luz fent una "peineta" als fans. Un gest que no ajuda a calmar els ànims. L'ex de la Fiorentina no ha marcat cap gol en els 9 partits de Lliga en què ha participat.

Anar al contingut