Mbappé i Barcola deixen el camp en ser substituïts (EFE)
Futbol

La cleca de Luis Enrique a Mbappé, substituït: "Tard o d'hora havia de passar"

El PSG punxa contra el Rennes (1-1) en el primer partit a casa des que l'estrella de l'equip va anunciar la seva marxa

Redacció Esport3Actualitzat

Hi havia certa expectació per veure com rebria l'afició del PSG Kylian Mbappé després que l'estrella de l'equip anunciés la seva marxa a final de temporada. A l'hora de la veritat, no hi ha hagut una rebuda especial. En canvi, l'equip sí que ha semblat acusar la situació i ha ofert un mal partit contra el Rennes, que ha estat a punt d'endur-se els tres punts del Parc dels Prínceps.

L'equip bretó s'ha avançat amb un bon gol d'Amine Gouiri a la primera meitat i, davant la falta d'idees dels seus jugadors, Luis Enrique ha gosat prendre una decisió insòlita: substituir Kylian Mbappé poc després de l'hora de joc. 

El seu substitut, Gonçalo Ramos, ha estat qui ha marcat l'empat, a l'últim minut del temps afegit, en transformar un penal comès sobre ell mateix.

Al final del partit, Luis Enrique ha comentat la substitució de Mbappé recordant la seva autoritat: 

"Tard o d'hora havia de passar, i ens hem d'acostumar a jugar sense en Kylian. Quan jo ho consideri oportú jugarà i quan no, no jugarà, tal com acostumen a fer els entrenadors amb els seus jugadors." 


De fet, l'exentrenador del Barça ha canviat tota la línia davantera, incloent-hi també Dembélé i Barcola, poc lluïts:  

"És un missatge per a tots. Soc molt exigent amb els meus jugadors. Si penseu que acceptaré que un jugador es relaxi al camp, no és així. Vull que quan siguin titulars es diguin: 'He d'aprofitar-ho'."

Anar al contingut