Iñaki Williams durant el partit de Lliga contra Las Palmas (Europa Press)
Futbol

Iñaki Williams ha jugat amb un vidre de dos centímetres al peu durant dos anys

El jugador ja ha finalitzat la temporada i es perdrà el darrer partit de Lliga contra el Rayo Vallecano

El futbolista de l'Athletic Club, Iñaki Williams, ha jugat durant dos anys amb un vidre d'uns dos centímetres incrustat a la planta del peu esquerre. De fet, se li ha hagut d'extreure amb una operació quirúrgica, i per això es perdrà el darrer partit de Lliga, contra el Rayo Vallecano. El tècnic Ernesto Valverde encara no s'ho creu.

"Iñaki Williams ha batut un rècord de partits seguits i ha guanyat una Copa i tenia un vidre de dos centímetres a la planta del peu. És al·lucinant, però és així."

El jugador, a través del seu compte d'Instagram, ha penjat una fotografia del vidre que li han extret.

 

Quan se'n va adonar? 

Durant les vacances de fa dos anys, el més gran dels Williams va trepitjar un vidre i es va fer una ferida profunda al peu, en la qual tenia molèsties des de fa uns mesos. Finalment es va fer una ressonància i es va veure que encara tenia un vidre a l'interior, que s'ha hagut de treure.

"Estava en tractament i després de la final de Copa –el 6 d'abril– se li va fer una ressonància i encara tenia un vidre dins de la planta del peu. Quan li van cosir la ferida li van deixar dins el vidre de dos centímetres i ja se li estava aproximant a l'os o a algun tendó."

"El metge i jo ens vam posar a riure perquè no ens ho crèiem."

Anar al contingut