Ibai Llanos, amb una bufanda del Lleida durant un dels seus directes a Twitch
Ibai Llanos, amb una bufanda del Lleida durant un dels seus directes a Twitch
futbol

Ibai Llanos s'ofereix per invertir en el Lleida Esportiu i la resposta és immediata

L'streamer reconeix en un dels seus directes que li faria "il·lusió" ajudar l'equip a pujar de categoria

Redacció Esport3Actualitzat

El Lleida Esportiu manté un apassionant pols per pujar a Primera RFEF amb tres equips separats només per un punt: l'Europa, el Badalona Futur i l'Hèrcules. La temporada dels d'Ángel Viadero ha retornat la il·lusió al Segrià i el públic al Camp d'Esports, però una bona ajuda sempre és benvinguda. El que poc s'esperava el president Luís Pereira, principal gestor del club i responsable del seu reflotament ara fa dos anys, és que qui s'oferís com a inversor dels blaus fos Ibai Llanos.    

L'streamer --biscaí de naixement, però resident a Catalunya-- ha reconegut en un dels seus directes que li faria "il·lusió" ajudar l'equip de la Terra Ferma en el seu objectiu de pujar de categoria. Llanos ha expressat a Twitch la seva voluntat d'invertir en un equip de futbol professional, seguint les passes del seu amic i soci de la Kings League, Gerard Piqué, actual propietari de l'Andorra de Segona Divisió. Aleshores ha estat quan alguns usuaris li han recomanat el Lleida Esportiu.

"Una altra cosa és que m'acceptin allà", s'ha preguntat Llanos referint-se a la capital del Segrià. "Nosaltres ja hem aixecat la veu, ara a veure si ens arriba alguna proposta".

Resposta immediata

A les xarxes, la resposta a l'oferiment no s'ha fet esperar. El director general del club, Vicente Javaloyes, li ha obert les portes amb una hospitalària piulada --"Ja estem preparant el teu cromo per al nostre àlbum..."-- i el compte @SalvarLleidaEsp ha recordat un possible vincle ja existent entre Llanos i l'entitat lleidatana: Raúl Tamudo, exjugador tant del Lleida com de Porcinos FC, l'equip de l'streamer a la competició de futbol amateur més popular del món.

Caldrà estar atents per si aquest primer contacte benintencionat es converteix en realitat.

Anar al contingut