Final Champions femenina

Horari i on veure la final de la Champions femenina entre el Barça i l'Olympique Lió

Dissabte, a les 19.00, el Barça jugarà la final de la Champions femenina contra l'Olympique de Lió en directe per TV3 i Catalunya Ràdio

Actualitzat

La final de la màxima competició europea de futbol es podrà veure en directe a TV3 a partir de les 19 d'aquest dissabte 21 de maig i aquí:

 

 

El Barça pot tornar a fer història revalidant el títol de campiones d'Europa. Serà la tercera final europea de les blaugranes en els últims quatre anys, la segona consecutiva.

Al davant, com a rival, el seu botxí a la final del 2019. Aleshores el campió francès dominava el futbol europeu i el Barça es convertia en el primer equip espanyol que aconseguia jugar una final. Aquella derrota a Budapest va significar un punt d'inflexió i va enfortir la mentalitat guanyadora d'un equip que s'ha guanyat el respecte i l'admiració de tothom. I que no para de batre rècords.

Àmplia cobertura a TV3, Catalunya Ràdio i a les seves plataformes digitals

TV3 i Catalunya Ràdio no faltaran a la cita amb la història de l'equip femení de futbol del Barça. Per això, la final de la Lliga de Campions femenina de futbol, entre el Barça i l'Olympique de Lió, es podrà seguir en directe, i en català, també, a la televisió pública. I escoltar-la per Catalunya Ràdio.

Les plataformes digitals de TV3, Catalunya Ràdio i Esport3 faran una cobertura especial de la final de la Lliga de Campions i oferiran en directe la final. Des de divendres faran un seguiment de tota l'actualitat d'aquesta cita històrica a través d'un minut a minut exclusiu, i es farà una crida a través del WhatsApp 638 683 003 perquè els aficionats enviïn les seves vivències des de Torí.

A Twitter es podrà comentar la final amb l'etiqueta #ChampionsTV3 i els perfils d'Instagram de TV3, Catalunya Ràdio i Esport3 en faran Instagram Live.

En cas que el Barça es proclami campió, TV3 i Catalunya Ràdio faran el seguiment dels actes de celebració.

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
Anar al contingut