Ciclisme

Hipotèrmia a la Fletxa Valona: la dura escena de Mattias Skjelmose

El ciclista danès ha protagonitzat una imatge que mostra la duresa d'algunes proves: ha tingut hipotèrmia i el seu equip l'ha hagut de baixar de la bici perquè tremolava i no es podia ni moure. Una imatge duríssima.

Redacció Esport3Actualitzat

La 88a edició de la Fletxa Valona s'ha disputat aquest dimecres sota unes condicions duríssimes: granissada, pluja i fred. Fins al punt que dels 174 ciclistes inscrits, només 44 l'han acabat.

Un dels que ha abandonat ha estat Mattias Skjelmose, cap de files del Lidl. El corredor danès ha protagonitzat una imatge que mostra la cruesa de la prova: amb prou feines es podia moure per la hipotèrmia i començava a tenir espasmes. El seu equip l'ha baixat de la bici i se l'ha endut quan ell mateix semblava haver perdut el control sobre el seu cos.

L'equip ha informat que Skjelmose no ha trigat a recuperar la normalitat un cop han aconseguit que la temperatura corporal li pugés a uns paràmetres normals.

La Fletxa Valona l'ha guanyat finalment el gal·lès Stephen Williams (Israel Tech) i s'ha convertit així en el primer ciclista britànic a guanyar la prestigiosa prova belga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut