El central del València va patir una greu lesió a Mestalla (EFE)
Esports

"Hi ha una alta probabilitat que no torni a jugar a futbol"

El central del València es va lesionar al duel a Mestalla amb el Reial Madrid, i té una de les pitjors lesions al genoll

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les notes negatives del partit entre el València i el Reial Madrid (2-2) a Mestalla és la greu lesió que va patir el central del conjunt valencià Mouctar Diakhaby, de 27 anys. El jugador té una dislocació del genoll dret, i es perdrà tot el que queda de temporada. El xoc amb el jugador madrileny Aurélien Tchouaméni va ser terrible, i deixa un dels pitjors pronòstics que hi pot haver per a un futbolista.

El prestigiós especialista en traumatologia, el doctor Enrique Gastaldi, en una entrevista a la cadena SER, va afirmar que aquesta és una de les pitjors lesions al genoll. Fins i tot, es posa en dubte si podrà tornar a jugar a futbol o no.

"És una lesió raríssima. És la lesió més greu que un jugador de futbol pot tenir al genoll. Probablement s'ha trencat quatre o cinc lligaments. És una salvatjada de lesió"

 

El missatge de Diakhaby

Després del partit, el jugador va voler expressar a les xarxes socials el seu agraïment a tots els qui li estan donant suport.

 

El desenllaç i la recuperació

Encara no se sap quant temps pot estar Diakhaby fora dels terrenys de joc, però la situació no fa bona pinta. De fet, el mateix doctor Gastaldi diu que:

"En aquestes lesions no es poden donar terminis. El primer és que camini. Necessita el seu temps de recuperació i de cicatrització. En tot cas, mai podem parlar de menys de 9 o 12 mesos"

 

 

 

Anar al contingut