Gundogan, celebrant el gol a Mendizorrotza
Gundogan celebrant el gol a Mendizorrotza (Reuters)
Barça

Gundogan té una espina clavada amb Xavi: "Tant de bo hagués pogut fer alguna cosa més per ell"

En una entrevista a La Vanguardia desvela aspectes de la seva vida familiar i esportiva

Redacció Esport3Actualitzat

Ilkay Gündogan s'ha obert en una entrevista a la Vanguardia i fa repàs a les seves impressions com a nou jugador blaugrana i com a nou ciutadà barceloní. L'alemany explica que viuen a la ciutat comtal perquè "la meva família i jo som molt feliços aquí. Tenim un nen petit i podem sortir fora amb ell fins i tot al desembre".

El factor Manchester, on ha viscut els darrers anys, pesa en la seva elecció d'habitatge:

"Després d'alguna mudança hem trobat el que buscàvem. A la meva dona i a mi ens agrada passejar, descobrir restaurants, explorar la ciutat... Venim de set anys a Manchester. Era important."

 


La família, clau 

A la pregunta de La Vanguardia d'on veu més pressió, el jugador ho té clar: "de vegades les crítiques m'arriben de familiars o d'amics: podries haver estat molt millor avui, Ilkay". I confessa qui és aquest familiar:

"Ma mare és la pitjor. Els nostres pares ens acompanyaven al meu germà gran i a mi a tot arreu des de molt petits i encara vui segueixen la meva carrera. Ma mare és la més crítica sempre: 'avui no has estat bé, eh...'"

 

La marxa de Xavi

Gundogan ha admès que Xavi Hernández va ser clau per a la seva arribada al Barça i confessa que la decisió de marxar el va agafar amb el peu canviat i amb la sensació de no haver fet prou per evitar-ho: "Em va sorprendre, no m'ho esperava, Tant de bo hagués pogut fer alguna cosa més per ell. Tinc aquesta sensació". L'alemany respecta el tècnic egarenc:

"Respecto la seva decisió, mereix molt de crèdit. Pensa en la família, en els jugadors i en el club abans que en ell. Xavi s'estima el Barça."

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut