Guardiola conversa amb Haaland durant el partit contra el Chelsea, el primers dels tres empats consecutius
Guardiola conversa amb Haaland durant el partit contra el Chelsea, el primers dels tres empats consecutius que va encadenar
futbol

Guardiola perd Haaland per una lesió de pronòstic incert en un moment delicat

El tècnic revela abans del partit contra el Luton que ha permès acabar amb la crisi de resultats (1-2) que el noruec arrossega una reacció d'estrès ossi al peu

Redacció Esport3Actualitzat

Quatre partits de Premier League sense guanyar -- tres empats i l'última derrota contra el matagegants Aston Villa – i, ara, lesió d'Erling Haaland. Revés important en el present immediat del Manchester City de Pep Guardiola, que passava aquest diumenge per derrotar un acabat d'ascendir com el Luton Town a domicili. El triomf amb remuntada inclosa (1-2) ha permès trencar la crisi de mals resultats que els havia enviat a la quarta plaça.

El tècnic de Santpedor ha revelat abans del duel de Kenilworth Road que el noruec arrossega una amenaça d'estrès ossi al peu que el tindrà de baixa un termini que no ha sabut concretar:

"No sé quant de temps estarà fora. Setmana a setmana, dia a dia, veurem què passa."

L'actual Bota d'Or va sentir molèsties en l'últim partit contra el conjunt d'Unai Emery i el més recomanable ha estat parar. A Luton el substitut en punta d'atac de l'actual "pitxitxi" del campionat anglès amb 14 gols ha estat l'argentí Julian Álvarez. Les dianes, però, han estat obra de Bernardo Silva i Jack Grealish.

Anar al contingut