Pep Guardiola creu que el City és ferm candidat a guanyar la Premier per quart any consecutiu (REUTERS)
FUTBOL

Guardiola: "Guanyarem la Premier League"

El Manchester City pot convertir-se en el primer equip de la història de la Premier que guanya la competició per quart any consecutiu

Redacció Esport3Actualitzat

Tres empats seguits contra el Tottenham, Liverpool i Chelsea han estat motius de pes perquè l'entorn del conjunt 'cityzen' comenci a posar en dubte el rendiment de l'equip. Almenys això és el que ha dit Pep Guardiola en la roda de premsa prèvia al partit que el Manchester City disputarà contra l'Aston Villa aquest dimecres al Villa Park.

"La meva sensació avui és que guanyarem la Premier League. Si juguem al mateix nivell que ho vam fer contra el Liverpool i el Tottenham la guanyarem un altre cop. La gent ja no s'ho creu, però ho tornarem a fer"

A la quinzena jornada de competició, el City ocupa el tercer lloc a la classificació a tres punts de l'Arsenal, que és el líder. Tot i això, el tècnic de Santpedor es mostra confiat a assaltar la Premier per quart any consecutiu, una proesa que no ha aconseguit mai cap equip en la història del futbol anglès.

"Sabem que no és fàcil perquè cap equip ho ha fet mai, per això hi ha aquesta dificultat, però si em preguntes per la meva sensació crec que ho tornarem a fer"

 

Anar al contingut