Pep Guardiola (Reuters)
Esports

Guardiola explica el motiu de l'absència de Jack Grealish als partits

Grealish és un dels jugadors clau del Manchester, que va aconseguir el triplet la temporada passada

Redacció Esport3Actualitzat

Què està passant amb Jack Grealish? És un dels jugadors més destacats del Manchester City de Guardiola, que va aconseguir el triplet la temporada passada. Fa dies que no participa en l'onze titular, i això ha despertat la curiositat dels aficionats i dels periodistes. Doncs el motiu no és pas futbolístic.

Pep Guardiola ha respost, i és que Grealish no està passant per un bon moment, donant a entendre que no participa perquè ha de superar la situació. Resulta que, fa uns dies, uns lladres van entrar al domicili del futbolista i van robar un botí valorat en un milió d'euros. El més greu és que a l'interior de casa hi havia la seva família: els seus germans, els seus pares i la seva àvia. I això és el que ha deixat ben tocat a Jack Gralish, que encara no ha paït la situació. 

Per això, Pep Guardiola, en roda de premsa, ha contestat a la pregunta sobre l'absència del jugador. El mateix tècnic ha empatitzat amb ell i la seva família. Guardiola reconeix que ho ha passat malament

"A mi també em va afectar. No és fàcil el que va passar ell. La seva parella, la seva família... Estic bastant segur, però, que ho portarà molt bé."

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut