BARÇA

Guardiola: "Com a culer, vull que Gavi es quedi al Barça"

El tècnic del City ha repassat altres aspectes de l'actualitat blaugrana, com la situació econòmica o la possible incorporació de Lewandowski

Redacció Esport3Actualitzat

Des de Mallorca, on apadrina un torneig de golf benèfic, Pep Guardiola ha analitzat diversos aspectes de l'actualitat del Barça. El tècnic del City ha valorat, per exemple, la situació econòmica del Barça i ha proposat una recepta perquè el club blaugrana surti més aviat del forat.

"Jo no hi entenc gaire i evidentment vull que els vagi tot bé. Sembla que la situació és difícil i que no poden fer grans coses. Però cal tranquil·litat. Hi ha moments de la història en què tothom ha d'acceptar que la situació és la que és.  Anar amb un perfil baix ajudarà a pujar més ràpid. No és un problema de manca de qualitat, ni dels jugadors, ni de la directiva, ni dels tècnics... Cal tenir calma i acceptar que si costa una mica més, doncs costarà una mica més. Som els que som i hem de pensar a guanyar el pròxim partit i el pròxim i no parlar de grans fites perquè la situació és la que és. En el moment que tothom accepti que la cosa està com està els èxits arribaran més aviat."

Guardiola també s'ha referit a una de les grans sorpreses futbolístiques de la temporada, Gavi.

"És fantàstic el nivell que ha demostrat, ell i també en Pedri. Demostra que al planter del Barça hi ha molt bon material. Com a barcelonista, vull que renovi."

El tècnic de Santpedor ha estat contundent quan li han preguntat sobre la possibilitat que el Barça fitxi Bernardo Silva i ha dit que "ho tindran difícil" i s'ha mostrat confiat que Ferran Torres acabarà oferint un gran nivell al Barça.

"Ha tingut uns grans números, crec. Però hem de pensar que el futbol no és com el tenis, com en Rafa Nadal, que només depèn d'ell. Al futbol, tothom depèn de tothom. El nivell dels jugadors depèn del nivell de l'equip i si l'equip no va bé, els jugadors semblen pitjors. Però els del Barça són molt bons, si no no estarien al Barça.  Quan l'equip jugui bé i agafi consistència, Ferran Torres també ho farà. De moment, no l'han tingut però és normal quan canvies l'entrenador."

Guardiola ha lloat la feina de Xavi a la banqueta del Barça i ha parlat també de la possibilitat que l'entitat barcelonista fitxi Lewandowski. N'ha dit que el polonès no tindria cap problema d'adaptació al futbol del Barça però que no sap si l'economia culer ho farà possible.

 

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut