Gerard Piqué (Foto: Miguel Ruiz, FCB)
Gerard Piqué (Foto: Miguel Ruiz, FCB)
Barça

Gerard Piqué queda fora de l'última convocatòria del FC Barcelona en la Lliga, amb el títol en joc

El Barça es juga la Lliga a l'última jornada, i ho farà amb la baixa de Gerard Piqué, que, afegida a les ja esperades de Mascherano, Aleix Vidal i Mathieu, torna a deixar en quadre la defensa de l'equip

Actualitzat

Gerard Piqué ha quedat fora de la convocatòria per a l'últim partit de lliga, aquest vespre, al Camp Nou, contra l'Eibar (20.00), amb la Lliga en joc. Segons el club, el central continua amb el procés de recuperació i readaptació als entrenaments després de les molèsties abdominals que van portar a ingressar-lo el cap de setmana passat.

Un altre dels que n'han quedat fora és Javier Mascherano, que encara no s'ha recuperat de les molèsties musculars al bíceps femoral de la cama dreta que va tenir durant l'escalfament previ a l'anterior partit de Lliga dels blaugranes, diumenge passat, al camp del Las Palmas. Tots dos s'afegeixen als també lesionats Rafinha, Aleix Vidal i Jérémy Mathieu.

L'única bona notícia per al tècnic, Luis Enrique, és el retorn a la llista de Sergi Roberto, que es va perdre l'últim partit per sanció. Davant les absències a la línia defensiva, l'entrenador del FC Barcelona ha inclòs a la seva llista dos centrals del Barça B, Marlon Santos, que va ser titular a Las Palmas, i Borja López.

La convocatòria del FC Barcelona és la següent: Marc André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Arda Turan, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Neymar Jr, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Samuel Umtiti, Marlon Santos i Borja López.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut