Esports

Gerard Piqué explica d'on va sortir la idea de la Kings League

L'exdefensa blaugrana considera que el futbol actual té data de caducitat

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué torna a reflexionar sobre el futbol, el Barça i els canvis que s'han de viure perquè aquest esport no mori. I així, sense pèls a la llengua, explica, en una entrevista al dominical del diari The Times, d'on va treure la idea de crear la Kings League

"Una de les raons per les quals comencem la Kings League és perquè vaig veure els meus fills veient un partit de futbol i després de deu minuts estaven als seus telèfons, les seves tauletes, veient una altra cosa. El futbol competeix amb Netflix, Amazon, YouTube, TikTok... Cadascú té el seu límit de temps. El futbol durant 90 minuts ja no és tan emocionant. Els clubs pagaran als aficionats perquè vagin a l'estadi, perquè l'experiència a casa, en pijama, amb galetes al sofà, és fins i tot millor que anar a l'estadi."

El futbol necessita un canvi?

Gerard Piqué té molt clara la resposta després d'afirmar que li costa veure un partit sencer de Lliga de la cinquena jornada, per exemple. 

"Hem de trobar maneres de marcar més gols o assegurar-nos que un partit no acabi en empat. El futbol té por del canvi. Té una enorme història, és molt tradicional, però el canvi arribarà, ha d'arribar. Un partit de 90 minuts que pot acabar 0-0 és molt difícil d'entendre per a la nova generació."

L'exdefensa blaugrana és partidari de modificar el futbol actual perquè creu que té data de caducitat. Per això, aquest podria ser un altre motiu, a banda del dels seus fills, de la creació del projecte de la Kings League, que mostra un joc totalment diferent al que estem acostumats.

Pots veure la jornada 8 de la Kings League, aquí: 

 

 

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut