Ciclisme

Geraint Thomas no té cap lesió important i estarà a punt per a l'inici del Tour

El ciclista gal·lès, vigent guanyador de la ronda francesa, pateix "abrasions a l'espatlla i un tall per sobre de l'ull dret", però "afortunadament" la seva participació al Tour no perilla

Actualitzat

Les caigudes estan afectant l'equip Ineos, l'antic equip Sky, els últims dies. Geraint Thomas, el guanyador de l'últim Tour de França, ha caigut durant la quarta etapa de la Volta a Suïssa. Al ciclista gal·lès, que ha hagut d'abandonar, l'han portat a l'hospital per examinar-lo a fons i descartar una lesió que el pugui deixar fora del Tour que comença el pròxim 6 de juliol.

Thomas tenia rascades a l'esquena i a l'espatlla dreta però les proves mèdiques han descartat cap lesió de gravetat i si no hi ha cap contratemps, el gal·lès estarà a punt per prendre la sortida a Brussel·les. L'equip Ineos ha informat en un comunicat que pateix "abrasions a l'espatlla i un tall per sobre de l'ull dret", però "afortunadament" la seva participació al Tour no perilla.

"És frustrant i és un petit contratemps per la meva preparació per al Tour de França, però encara hi ha molt temps abans que comencem a Brussel·les d'aquí a unes setmanes. Ens recuperarem i estic segur que el meu entrenador Tim -Kerrison- tindrà un pla en marxa per assegurar que estigui llest per al 6 de juliol", ha indicat Thomas.

Cal recordar que el seu company Chris Froome va caure la setmana passada mentre reconeixia la crono del Dauphiné i es va trencar el fèmur, el colze i alguna costella. El ciclista britànic s'estarà sis mesos de baixa.

La quarta etapa de la Volta a Suïssa l'ha guanyada Elia Viviani. El velocista italià, de l'equip Quick Step, s'ha imposat a l'esprint a la meta d'Arlesheim. Viviani ha superat Michael Matthews i Peter Sagan. L'eslovac, de l'equip Bora, manté el mallot groc de líder de la classificació general.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut