Viktor Tsygankov i Artem Dovbyk durant un entrenament (Girona FC)

Georgy Sudakov i Artem Bondarenko: el Girona té més jugadors ucraïnesos en el punt de mira

"Girona reservat": Jordi Gratacós revela quins 2 futbolistes del Xahktar està seguint la direcció esportiva gironina
Redacció Esport3 Actualitzat

Després de les arribades de Viktor Tsygankov el gener del 2023 i d'Artem Dovbyk l'estiu passat, i veient el bon rendiment que estan donant, el Girona continua mirant cap al futbol ucraïnès i té controlats diversos jugadors d'aquest país. Són el mitjapunta Georgy Sudakov i el mig centre Artem Bondarenko, tots dos del Xakhtar Donetsk. En el cas de Sudakov, fins i tot hi ha d'altres equips interessats, com ara el Nàpols.

Georgy Sudakov i Artem Bondarenko, jugadors del Xakhtar Donetsk (Xakhtar Donetsk)

Tant Sudakov com Bondarenko són més joves que Tsygankov i Dovbyk, que en tots dos casos tenen 26 anys. Sudakov en té 21, i Bondarenko, 23. El Girona els té controlats, però això no vol dir que acabin arribant. Això ho ha explicat al "Girona reservat" d'aquesta setmana Jordi Gratacós, exdirector esportiu del Dnipró, i que va coincidir amb Dovbyk al club ucraïnès. Gratacós coneix el futbol d'Ucraïna pel seu pas pel país des del 2012 fins al 2015.

El Girona està parlant actualment amb Tsygankov, que té contracte fins al 2027, i amb Dovbyk, fins al 2028, per mirar com ho poden fer per millorar els seus respectius contractes, perquè tant l'un com l'altre han rebut ofertes d'altres equips.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut