Barça

Fins a cinc jugadors poden deixar el Barça en el mercat d'hivern

A més de Mascherano, que ja té pactat el seu fitxatge per l'Hebei Fortune xinès, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu i Aleix Vidal poden deixar el club blaugrana abans que s'acabi el mes

Actualitzat

L'arribada anunciada de Philippe Coutinho i la més que probable de Yerry Mina no seran els únics moviments en el mercat d'hivern. Javier Mascherano marxarà a la Xina però podria haver-hi més baixes.

El Mundial de l'estiu que ve ha motivat més d'un jugador a buscar a fora els minuts que no troba al Barça. Per part del club, la prioritat ara és reduir la massa salarial. Així està la situació de cadascun dels jugadors.

Mascherano

La marxa de Javier Mascherano a l'Hebei Fortune xinès ja està pactada i es farà oficial a final de mes com a molt tard. El Barça va accedir als desitjos del central argentí, que guanyarà més diners a la Xina, tot i que comptava amb el Jefecito. S'espera ingressar 10 milions d'euros, que serviran en part per avançar l'arribada del seu substitut, Yerry Mina.  

Arda Turan

Ja té tancat un acord amb el Basaksehir turc, que està pressionant perquè el Barça faciliti la seva marxa. Al club blaugrana ja li sembla bé, perquè es deslliurarà d'una de les fitxes més altes de l'equip, però voldria recuperar una petita part dels 34 +7 milions que va pagar per Arda l'any 2015. Abdullah Avci, tècnic del Basaksehir, dona per fet que anunciaran l'arribada d'Arda entre dijous i divendres.

Gerard Deulofeu

Està decidit a marxar perquè sap que no tindrà minuts i que, en canvi, Julen Lopetegui se l'emportarà al Mundial per poca regularitat que tingui. Té bon cartell a Itàlia per les seves actuacions amb el Milan. El Nàpols ha declarat públicament que el vol per boca del seu tècnic, Maurizio Sarri, però qui té les negociacions més avançades és l'Inter de Milà. Falta veure si serà una cessió o un traspàs. La seva clàusula de rescissió és de 20 milions d'euros.

Rafinha

Un altre que vol marxar per tenir minuts que li facilitin la convocatòria per al Mundial. El problema per a Rafinha és que, en sortir d'una lesió llarga, no té ritme de competició i els equips busquen ara rendiment immediat. Podria retrobar-se a l'Inter amb Deulofeu, però el Barça voldria guardar-se una opció per al petit dels Alcántara.

Aleix Vidal

No compta per al lateral dret, on Sergi Roberto i Nelson Semedo li passen al davant, ni tampoc per a posicions més avançades, on hauria de lluitar amb Dembélé. Aleix Vidal té difícil tenir alguna cosa més que minuts de refresc i pot contemplar una sortida. El Sevilla el va traspassar el 2015 per més 20 milions d'euros i ara veu un abús que el Barça en demani 13. Però seria un destí que el jugador acceptaria de bon grat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut