Ferrao diu adeu des del Palau Blaugrana en una imatge del club
Ferrao diu adeu des del Palau Blaugrana en una imatge del club
Futbol sala

Ferrao no renova i se n'anirà del Barça

El jugador brasiler no ha acceptat l'oferta de renovació a la baixa i ja té substitut

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels jugadors més emblemàtics i estimats del Barça de futbol sala se'n va. Deu anys després de fitxar pel club blaugrana, Carlos Vagner, més conegut com a Ferrao, marxa perquè no accepta l'oferta de renovació a la baixa que li ha fet l'entitat.

Molt emocionat, i amb llàgrimes als ulls, el brasiler ho ha comunicat d'aquesta manera:

La fitxa més alta del Barça de futbol sala

Ferrao, de 33 anys, té la fitxa més alta de la plantilla, i dins de la política econòmica de retallades de la junta de Joan Laporta, la prolongació del contracte havia de comportar un salari inferior, i el pivot de Chapecó no ho ha acceptat.

El Barça ja ha lligat el seu substitut: és un altre pivot brasiler, Vinícius Rocha, de 28 anys, que actualment juga al Benfica portuguès.

En aquestes 10 temporades, Ferrao ha guanyat 15 títols amb el Barça -en destaquen 3 Lligues i 2 Champions-- i ha aconseguit 3 vegades el guardó de màxim golejador de l'LNFS.

El Barça està pendent ara de la resposta de Jesús Velasco a l'oferta de renovació que li ha fet a la baixa. El tècnic havia d'haver comunicat a finals de gener si l'accepta i encara no ha fet, de manera que des del club no descarten que també acabi marxant.

 

Anar al contingut