L'arribada del gran grup a la línia d'arribada a Orbetello (@giroditalia)
Ciclisme

Fernando Gaviria s'imposa en la tercera etapa del Giro i Roglic manté el liderat

El velocista colombià ha estat el més ràpid en l'esprint final després de la desqualificació de l'italià Elia Viviani, que havia creuat la línia d'arribada en primera posició

Actualitzat

Segona etapa en línia del Giro i segon final a esprint. Després de 220 quilòmetres pràcticament sense escapades, el gran grup s'ha presentat a Orbetello i ho ha fet fraccionat a causa d'una caiguda a quatre quilòmetres de l'arribada. Però tots els favorits i tots els velocistes estaven al davant i Elia Viviani, teòricament l'home més ràpid, ha creuat la línia d'arribada en primera posició per davant del colombià Fernando Gaviria i el francès Arnaud Démare. Però poc després, els jutges del Giro han desqualificat l'esprinter italià per una maniobra irregular i han donat el triomf a Gaviria.  El vencedor d'ahir, l'alemany Pascal Ackermann, s'ha hagut de conformar amb la tercera posició.

L'eslovè Primoz Roglic manté sense problemes la "maglia rosa" de líder de la classificació general gràcies a les diferències aconseguides en la contrarellotge inicial.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut