Ani Espar ha anotat 3 gols per a la selecció espanyola (Reuters)

Espanya torna a la final de waterpolo femení

La selecció de Miki Oca elimina Hongria (8-6) i buscarà davant els Estats Units la revenja de la final de Londres 2012
TEMA:
Jocs Olímpics

La selecció espanyola femenina de waterpolo jugarà la seva segona final olímpica nou anys després. L'equip de Miki Oca ha superat amb solvència Hongria (8-6) a les semifinals, i buscarà davant els Estats Units la revenja de la final perduda a Londres 2012.

L'equip espanyol, que compta amb un gran nombre de jugadores catalanes, ha protagonitzat un inici fulgurant, amb dos gols al primer quart, obra d'Ani Espar -màxima anotadora de l'equip amb 3 gols- i de Bea Ortiz, que han començat a marcar la diferència. Les distàncies s'han incrementat al segon i al tercer parcials, guanyats també per l'equip espanyol (3-2 i 3-2), però la reacció magiar ha arribat a l'últim quart, amb dos gols que han ajustat el marcador a 8-6, a falta de més de 4 minuts.

Finalment, però, l'equip espanyol ha sabut defensar la renda, amb una gran actuació de Laura Ester a la porteria. En atac, a Espanya se li han fos els ploms a l'últim parcial, i la majoria d'atacs han acabat als pals o fora. Per fortuna per a elles, no ho han hagut de lamentar.