L'empresari Jordi Farré encapçala la precandidatura Som Gent Normal
Barça

Es presenta la precandidatura Som Gent Normal, encapçalada per l'empresari Jordi Farré

L'empresari, de 39 anys, ha donat a conèixer l'equip de treball de la seva precandidatura a la presidència del F. C. Barcelona, Som Gent Normal

Actualitzat

Aquest dijous s'ha conegut un nom nou en la carrera electoral per la presidència del Barça. És Jordi Farré, un empresari de 39 anys que ha donat a conèixer l'equip de treball de la seva precandidatura anomenada Som Gent Normal. Farré s'ha marcat com un dels seus objectius principals treure el club de la Ciutat de la Justícia per portar-lo a la Ciutat Esportiva i d'aquesta manera acabar amb les batalles judicials entre les diferents famílies del barcelonisme.

Farré ha recordat que cap dels membres del seu grup han format part mai de cap candidatura a la presidència del club i la seva candidatura advoca per un Barça "obert, transversal i participatiu". "El Barça és una manera de viure, un sentiment", ha comentat Farré, que assegura que el seu equip no pactarà amb cap altra candidatura amb vista a les pròximes eleccions.

Preguntat pels avals que hauria de presentar hipotèticament el seu equip de govern en cas de victòria electoral (uns 75 milions d'euros), Farré ha dit que és un assumpte resolt. Farré també està a favor de retirar el nom de l'expresident Josep Lluís Núñez del museu del club, així com de rescindir el patrocini de Qatar Airways a la samarreta.

Anar al contingut