Ernesto Valverde destaca que "la posició ideal de Coutinho és entre els 11 que juguen"

El resum de la roda de premsa de l'entrenador del Barça prèvia al partit de Copa contra el València
Actualitzat

Ernesto Valverde, l'entrenador del FC Barcelona, ha explicat que de cara a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el València "és fonamental obtenir un bon resultat perquè després a casa seva son un equip fort. Per a nosaltres serà important mantenir la porteria a 0". El tècnic no pensa reservar jugadors ja que "quan arribes a una semifinal te l'has de jugar. No perquè tinguis més o menys avantatge a la Lliga, sinó perquè és una oportunitat de passar a la final".

El mercat d'hivern ha centrat bona part de les preguntes. Valverde s'ha mostrat content amb la plantilla "per afrontar aquest tram final de la temporada, que és decisiu. Els que estem som els que hem de tirar això endavant, i creiem que ens hem reforçat". Respecte a un dels nouvinguts, Philippe Coutinho, el seu entrenador ha dit que "la seva posició ideal és entre els 11 que juguen" i ha destacat la seva versatilitat, que "ens pot ajudar en atac". Sobre Gerard Deulofeu, un dels que han marxat, ha explicat que "ell tenia moltes ganes quan va arribar i nosaltres també. Ha tingut opcions per a demostrar però les coses no han sortit com ens hagués agradat".

El tercer nom propi del mercat d'hivern esmentat a la roda de premsa ha estat el d'Aleix Vidal, un dels jugadors que eren a la llista de sortides, però que finalment s'ha quedat. Valverde ha dit del jugador de banda que "ens ajuda regularment, entrant en el segon temps i a vegades com a titular. Han marxat tres jugadors com Arda, Deulofeu i Rafinha, que juguen en una posició similar. Per a nosaltres és bo que es quedi".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut