Aleix Vidal, celebrant el seu últim gol, contra el Madrid al Bernabéu (Reuters)
Futbol

Aleix Vidal, el transferible que continua al Barça

El de Puigpelat estava en la llista de sortida en el mercat d'hivern, però finalment es queda a Can Barça

Jordi SunyerActualitzat

Era un dels noms de la llista de transferibles del Barça en aquest mercat d'hivern. Però, finalment, Aleix Vidal continuarà a les ordres d'Ernesto Valverde com a mínim fins aquest estiu.

Des que va aterrar al Barça fa tres estius, Aleix Vidal ha viscut sempre en una situació fràgil. No va poder debutar fins al gener del 2016 per la sanció de la FIFA; Luis Enrique el va condemnar a l'ostracisme i, quan tècnic i jugador recuperaven la confiança mútua, va tenir una greu lesió al turmell.

A aquestes alçades de campanya, el de Puigpelat és a només 65 minuts d'igualar la seva participació de tota la temporada passada. Valverde l'ha utilitzat en totes les competicions, va marcar al Santiago Bernabéu i va ser titular en els dos partits de Copa contra l'Espanyol.

Interès de la Roma

Però el nom d'Aleix sempre ha estat en les llistes de transferibles. També ara. El coneix bé Monchi, actual director esportiu de la Roma, que el va dur al Sevilla. L'agència que representa Aleix, a més, ha fet un nombre important d'operacions amb el conjunt andalús.

Amb tot, Aleix Vidal es queda almenys fins al juny. Des del club s'assegura que el jugador no vol sortir del Barça. A més, després d'acabar cedint Arda Turan, Rafinha i Deulofeu, sense haver obtingut més retorn econòmic que quantitats variables, el Barça només preveia per a Aleix Vidal un traspàs. La Roma no està en condicions d'assumir l'operació, i l'única alternativa era una altra cessió.

Amb el mercat d'hivern a punt de tancar-se, el Barça es comença a preparar per a l'operació sortida estival. Amb l'excepció del renovat Sergi Roberto, pràcticament tots els jugadors que han disputat menys minuts que la temporada passada són a la "pole position" perquè el Barça en vulgui treure els diners que no ha obtingut en el mercat d'hivern.

Anar al contingut