Erik ten Hag, en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Erik ten Hag, el preferit de Joan Laporta per a la banqueta del Barça

L'actual tècnic de l'Ajax té una concepció del joc clarament ofensiva, però la seva incorporació immediata és difícil

Actualitzat

La gairebé confirmada destitució de Ronald Koeman ha obert el ventall de pretendents a la banqueta blaugrana. Si Xavi Hernández o Robert Martínez són els que apareixen en els llocs més destacats a les travesses i en les últimes hores s'han afegit a la llista de candidats Andrea Pirlo i Marcelo Gallardo, un nom que ha sonat menys però que té les seves opcions és el d'Erik Ten Hag.

L'actual entrenador de l'Ajax és, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, l'entrenador que realment vol Joan Laporta. Als seus 51 anys i en la seva cinquena temporada amb el club d'Amsterdam, ha demostrat sobradament la seva vocació ofensiva, amb bons resultats i amb una predilecció pel 4-3-3. A més, està familiaritzat amb la metodologia de Pep Guardiola perquè era l'entrenador del filial del Bayern de Munic quan el de Santpedor dirigia el primer equip bavarès.

El Barça no té gaire clar que pugui incorporar de forma immediata Ten Hag, que té contracte amb l'Ajax fins al 2023. Però és el tècnic que més fa el pes al president.

 

Anar al contingut