Eric Garcia i Pablo Torre; cara i creu

Eric Garcia i Pablo Torre; cara i creu de dues peces del Barça al Girona

Mentre el central de Martorell ha estat titular als esquemes de Míchel, el futbolista cantàbric ha tingut minuts residuals al conjunt blanc-i-vermell
Redacció Esport3 Actualitzat

El duel a Montilivi entre el Girona i el Barça d'aquest dissabte serà especial per a Eric Garcia i Pablo Torre. Cedits pel club blaugrana a l'entitat blanc-i-vermella, els dos jugadors han viscut dues realitats ben diferents al club gironí. Són la cara i la creu pel que fa a minuts i confiança de Míchel.

Eric Garcia ha estat titular indiscutible al Girona, en aquesta temporada històrica que els ha classificat per Europa. El central de Martorell sempre ha estat titular a la Lliga en els 25 partits en què ha participat. Forma part del grup amb més minuts de l'equip, ja que supera els 2.000 minuts. A nivell golejador, Eric Garcia ha marcat 3 gols (Vila-real, Athletic Club i Cadis). A la Copa, el central català ha participat en un partit sortint des de la banqueta.

Ben diferent és el que ha viscut Pablo Torre al Girona, en què els minuts que ha tingut han estat residuals. En total, suma 742 minuts disputats. A la Lliga, només ha estat titular en 5 partits, tot i que ha participat en 24 partits. A la Copa, ha jugat en 3 matxs, només un de titular. Ha estat a la competició del KO on ha marcat el seu únic gol. Va ser contra l'Oriola. A la Lliga, Pablo Torre ha repartit dues assistències de gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut