Barça

Enric Masip: "Un club ha intentat emportar-se Lamine Yamal"

L'assessor de Joan Laporta ha repassat l'actualitat del Barça a l'"Onze", on ha posat en valor les relacions amb els agents de futbolistes

Redacció Esport3Actualitzat

Enric Masip és una de les persones més properes a Joan Laporta en el dia a dia i, per tant, algú amb accés directe al despatx on es prenen les grans decisions. L'assessor de la presidència ha repassat l'actualitat del Barça al plató de l'"Onze" i ha presumit de la gestió de la directiva:

"Laporta s'ha envoltat de la seva gent i dirigeix el club a la seva manera. Tu pots pensar que el club necessita un CEO però els resultats són allà: reducció del deute i disminució d'entre 150 i 200 milions de massa salarial formant un equip més fort que el de l'any passat. I a sobre, fent un estadi nou. Vam heretar una situació que m'obliga a posar en valor el que s'ha fet, calia afrontar les rebaixes de les seccions. S'han criticat molt però hi ha coses que no es poden pagar."

Conscient del pes del futbol malgrat l'essència poliesportiva del club, Masip ha remarcat la importància de tenir bona relació amb els representants per mantenir-se al màxim nivell:

"Per tenir els millors jugadors has de passar per agents com Jorge Mendes. Necessitem protegir el talent de joves com Balde o Lamine Yamal, que van estar en perill de marxar."

Després de citar el mataroní ha estat quan ha afirmat que el passat estiu "un club va venir a emportar-se Lamine Yamal".

Lamine Yamal, jugant amb el Barça
Lamine Yamal jugant amb el Barça

Més noms propis: Gündogan. El compromís de l'alemany l'ha comparat al de jugadors menys implicats, "com Dembélé". També ha parlat de Joao Félix i la seva arribada a l'últim minut del mercat amb unes condicions molt favorables per a l'entitat:

"És ridícul el que paga el Barça per Joao Félix, un jugador amb talent i estil Barça. No crec que perdoni la fitxa a l'Atlètic de Madrid i no he llegit ningú que valori la gestió que ha fet el Barça. L'hem incorporat després de parlar amb els tècnics."

Masip, que lamenta que Mateu Alemany no trobés el seu encaix els últims mesos, ha confirmat que Deco ha agafat personalment la carpeta de la renovació de Xavi. Dimecres, presentació del portuguès com a nou director de futbol. Masip, evidentment, hi serà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Enric Masip (@enricmasip5)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut